PROSÍME KAŽDÉHO Z VÁS, PŘIJĎTE K VOLBÁM, A VOLTE ROZUMEM

Milí sousedé, spolužáci, kamarádi,

nadcházející volby přinášejí do našich životu zvláštní změnu, která z nás dělá kandidáty, protikandidáty a voliče. Přitom jsme stále stejní lidé. My jsme se z vlastního rozhodnutí stali kandidáty. A Vás, Vás žádáme o podporu. O Váš hlas. Nechceme říkat, že stávající radnice je špatná, nebo že jsou špatní naši protikandidáti. Říkáme, že jim děkujeme za jejich práci a nasazení a říkáme také, že nesouhlasíme s tím, kam se rozhodli Suchdol směřovat.

Jeden moudrý člověk řekl, že střídání vlád je jedním z pilířů demokracie. A my vnitřně cítíme, že je čas na změnu. Podívat se na vedení naší krásné městské části novýma očima nezakalenýma
profesní slepotou. A věřte, že ta je nevyhnutelná, zvláště pokud je někdo u moci již 16 let.

My máme výhodu nadhledu a kritického myšlení. Máme energii hledat nové cesty, máme program, který myslí na všechny skupiny obyvatel. Máme entuziasmus a máme chuť se do toho
pustit. Věřte, že to není žádný boj o koryta. Každý z nás má svůj dobrý profesní život, ale spojuje nás snaha mít dobrý i ten život tady na Suchdole. Proto do toho jdeme.

PROSÍME KAŽDÉHO Z VÁS,
PŘIJĎTE K VOLBÁM, A VOLTE ROZUMEM.
Musíme se postavit změnám, které se dějí kolem naší městské části a získat pro nás to nejlepší možné řešení.
TÍM, ŽE PROBLÉM ODSUNEME, NEZMIZÍ.

Přijďte prosím k volbám a dejte hlas naší kandidátce č. 3 – SORS, Sdružení za Rozvoj Suchdola. Protože pouze názorové konzistentní radnice bude schopná přijímat usnesení a rozhodnutí, které zlepší život nám všem. Nám i Vám.

Vaši, kandidáti, kamarádi, spolužáci a sousedé

Marek Bor, Jana Hanusová a Ivan Vavrík

2018-10-03T18:00:14+02:00